Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 22ου ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ



Τον καλύτερο εαυτό τους έδωσαν τα παιδιά που στο πλαίσιο των σαββατιάτικων δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας, παρακολουθούν τα χορευτικά τμήματα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών, σε διδασκαλία της κας Σπυριδούλας Λύτρα.
Η οργάνωση της εκδήλωσης ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά και ο Σύλλογός μας, στο τέλος, απένειμε επαίνους σε όλα τα παιδιά, τα οποία καμάρωσαν πλήθος κόσμου, δάσκαλοι, η διευθύντρια του σχολείου μας κα Κική Μπαλτά και εκ μέρους του Δήμου Ζωγράφου, η κα Βασιλική Στρακαντούνα. Με την ευκαιρία, τιμήθηκαν η κα Λύτρα και ο δάσκαλος στις δραστηριότητες του Συλλόγου "Σκάκι" και "Ισπανικά για Γονείς", κος Ηλίας Οικονομόπουλος.

Το highlight της βραδιάς, ήταν φυσικά η μικρή γιορτή - έκπληξη που διοργανώσαμε για τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας, Νικήτα Φραγκάκη, που μετά από οκτώ έτη ανεκτίμητης προσφοράς, αποχωρεί από το σχολείο στο οποίο φοίτησαν τα παιδιά του Μαρία και Αφροδίτη συμβάλλοντας καθοριστικά ώστε να γίνει καλύτερο - και αναγκαστικά και από τον Σύλλογο μας - όχι όμως και από την ενασχόληση με τα του σχολείου μας, που φυσικά συνεχίζεται...































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου