Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,          

Ο Σύλλογός μας, εφέτος σχεδιάζει να διοργανώσει πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις, κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, πάρτυ, γιορτές, δρώμενα, εκδρομές και πολλές άλλες εκπλήξεις ώστε η σχολική χρονιά αυτή, να μείνει αξέχαστη, σε παιδιά και γονείς. Παράλληλα μέσω της στοιχειώδους οικονομικής του αυτοτέλειας που εξασφαλίζεται από τις συνδρομές, ο Σύλλογός μας θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών μας στο σχολείο, με ορατά, πιστεύουμε, αποτελέσματα, αλλά και να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα παιδιά μας και στους δασκάλους τους σε κάθε τους ανάγκη. 

Εξαιρετικά σημαντικό είναι, λοιπόν, όπως το καταστατικό μας προβλέπει, να καταβληθεί από όλους τους γονείς η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (ύψους 10 € ανά οικογένεια, ανεξαρτήτως παιδιών).  Η καταβολή της συνδρομής, είναι υποχρεωτική για την κτήση της ιδιότητας του μέλους του Συλλόγου μας και θα γίνεται στον δάσκαλο κάθε τάξης  μέχρι την Παρασκευή 3-11-2017. Ας μη λησμονούμε ότι η συνδρομή είναι ο μόνος ουσιαστικός οικονομικός πόρος του Συλλόγου και μόνον η σχετική οικονομική αυτοτέλειά μας, μας δίνει τη δυνατότητα να υλοποιούμε τα μικρά και μεγάλα σχέδιά  μας για την καλυτέρευση της ζωής των παιδιών μας σε ένα σύγχρονο και θελκτικό σχολείο.

Επειδή, δε, η μέχρι σήμερα ανταπόκριση, ασφαλώς και δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των καιρών, ας μη λησμονήσει κανείς την καταβολή της συνδρομής του, γιατί, ό,τι δίνεται ως συνδρομή, ξαναγυρίζει στο πολλαπλάσιο στα παιδιά μας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου