Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΚΑΚΙΟΥ !



Η, κατά γενική ομολογία, επιπέδου πανελληνίου πρωταθλήματος, διοργάνωση, χαρακτήρισε τους σχολικούς αγώνες σκακιού που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Ο καταπληκτικός χώρος και η οργανωτική επιμέλεια κάθε λεπτομέρειας, συνετέλεσαν ώστε οι γονείς και τα παιδιά από όλα τα σχολεία που συμμετείχαν, να φύγουν με τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, λαμβάνοντας τον έπαινο ή το μετάλλιό τους και εκφράζοντας την επιθυμία της καθιέρωσης του θεσμού αυτού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κο Ηλία Οικονομόπουλο για την ωραία αυτή ιδέα που για δεύτερη φορά υλοποιήσαμε στο σχολείο μας και κυρίως για την εξαιρετική δουλειά του με τα παιδιά μας (αλλά και με τους μεγάλους, με τα μαθήματα Ισπανικών!).
Τα εύσημα ανήκουν όμως κυρίως στα πάνω από 50 παιδιά που συμμετείχαν και στους γονείς τους, για το υψηλό επίπεδο ωριμότητας που επέδειξαν και για τον σεβασμό τους στον χώρο και στην διοργάνωση, που μας απέδειξαν ότι στα σχολεία μας πραγματικά συντελείται αξιόλογο έργο από τους δασκάλους και τους συλλόγους γονέων και ότι δικαιούμαστε να αναμένουμε, ένα καλύτερο μέλλον!
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που επέδειξαν πνεύμα αθλητικού πολιτισμού και ευγενούς άμιλλας, καθώς και για το επίπεδό τους αποδείχτηκε ιδιαίτερα υψηλό, με ιδιαίτερη μνεία σε αυτά που ξεχώρισαν.
 Το σχολείο μας μονοπώλησε τις διακρίσεις στις κατηγορίες των τάξεων Ε΄ και Στ΄  με τους μαθητές του, Γιάννη Κολυβά, Νίκο Λεοντάρη και Ορφέα Νικολόπουλο, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αυτό αποτελεί απτή απόδειξη της συστηματικής προσπάθειας του Συλλόγου Γονέων και των παιδιών, όλα τα προηγούμενα χρόνια!
Ακολουθούν τα αποτελέσματα των ιδιαίτερα διακριθέντων παιδιών :
Τάξεις Α-Β δημοτικού
1. Σέρτης Δημήτρης (4ο)
2. Μπίτας Κωνσταντίνος (2ο)
3. Χαλκίδης Παύλος (4ο)
4. Μαυρογιώργου Σοφία (2ο)
Τάξεις Γ-Δ δημοτικού
1. Βόλης Ηλίας (4ο)
2. Δούναβης Κωνσταντίνος (4ο)
3. Κατσαρός Σπύρος (4ο)
4. Μάστορας Γιάννης (2ο)
Τάξεις Ε-ΣΤ δημοτικού
1. Κολυβάς Γιάννης (3ο)
2. Λεοντάρης Νίκος (3ο)
3. Νικολόπουλος Ορφέας (3ο)
4. Καμινάρη Αλεξάνδρα (4ο)
Γυμνάσιο
1. Ρηγόπουλος Νάσος (3ο γυμν.)
2. Μπόγρης Γιάννης (3ο γυμν.)
3. Παπαδάκης Γιάννης (1ο γυμν.)
4. Βούλης Χρήστος (1ο γυμν.)

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου